telegram-pic instagram-pic instagram-pic instagram-pic instagram-pic
تماس باما
021-49791
اخذ ویزا
ویزا

سفر به خارج از کشور و آشنایی با فرهنگ و تمدن های کشور دیگر، همواره یکی از بهترین گزینه ها در ایام تعطیلات است، اما سفر به خارج از کشور به همین راحتی ها نیست و شما نمی توانید در هر زمانی که بخواهید تنها با در دست داشتن بلیط هواپیما پا به کشور دیگری بگذارید، چرا که بسیاری از کشورها قوانین و ضوابطی برای ورود مسافران خارجی دارند که از مهم ترین آن ها داشتن ویزای توریستی است.

صدور ویزای مسافرتی توسط کشور مقصد انجام می شود و بدین معنا است که آنها اجازه حضور و ورود شما را تایید کرده اند. ویزاهای مسافرتی موقت هستند و مدت زمان اعتبار آن بستگی به کشور مقصد و علت سفر دارد. معمولاً ویزا به صورت یک مهر یا برچسب در پاسپورت مشخص میشود که همین امر باعث شده که عده ای به اشتباه ویزا و پاسپورت را یکی بدانند.

برای دریافت ویزا حتما همراه با پاسپورت به سفارتخانه یا کنسولگری کشور مورد نظرتان در کشورتان مراجعه کنید; چرا که سفارتخانه شما را صرفا با پاسپورت می شناسد و احراز هویت می کند (امکان این که مثلا با ارائه شناسنامه و کارت ملی بتوانید ویزا بگیرید وجود ندارد)، دقت کنید که پاسپورت اتان حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. از آنجایی که پروسه اخذ ویزا زمان بر است، هرگز آن را به لحظات آخر موکول نکنید و سعی کنید برای دریافت ویزای مسافرتی اتان را در اسرع وقت اقدام کنید.

ویزای مولتیپل کانادا چیست؟

ویزا طولانی مدت چندگانه کانادا ( ویزا مولتی کانادا ) چیست و چه خصوصیاتی دارد؟

• افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند. • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند. به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند. با این حال هیچ تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

ویزای طولانی مدت چندگانه یاMultiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو ویژگی مهم زیر است: 1- به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند. 2- از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است. از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد.

انواع ویزا

ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اکیدا توصیه می‌کنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر، مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج

Single: شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می دهد و با خروج شما از آن کشور، این ویزا باطل می شود.

Multiple: شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.