left

ویزای شینگن تضمینی

 Schengen Visa 02

ویزای شینگن تضمینی یا جعلی

ویزای شینگن:

        شینگن / شنگن قراردادی است که در سال 1985 بین چند کشور اروپایی به امضا رسید و طبق آن ورود ساکنین کشور های اروپایی به تمامی کشور های طرف قرارداد ویزای شینگن، بدون ویزا آزاد شد. بنابراین ویزای شینگن برای افرادی است که ساکن هیچ یک از کشورهای طرف قرارداد نیستند و قصد ورود به این کشور ها را دارند.
Schengen Visa 072

کشور های محدوده شینگن:

  1. اتریش 2. ایتالیا 3. آلمان 4. اسپانیا 5. ایسلند 6. اسلووکی 7. اسلوانی 8. بلژیک
  2. هلند 10. فرانسه 11. پرتقال 12. سوئد 13. سوئیس 14. دانمارک 15. لوکزامبورگ 16. فنلاند 17. لیخن 18. یونان 19. مجارستان 20. مالت 21. نروژ 22. لیتوانی 23. لتونی 24. لهستان 25. استونی 26. چک

بلغارستان، کرواسی، قبرس و رومانی هنوز عضوی از شینگن نیستند اما قوانین ویزای آنها بر اساس قوانین ویزای شینگن بنا شده ‌است و با داشتن ویزای شینگن می توانید از این کشورها دیدن کنید.

کشورهایی که نیاز به اخذ ویزای شینگن ندارند:

آلبانی، آندورا، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، استرالیا، باهاما، باربادوس، بوسنی و هرزگوین، برزیل، برونئی، کانادا، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، دومینیکا، السالوادور، جورجیا، گرانادا، گواتمالا، هندوراس، هنگ کنگ، اسرائیل، ژاپن، کیریباتی، ماکائو، مقدونیه، مالزی، جزایر مارشال، موریس، مکزیک، میکرونزی، مولداوی، موناکو، مونته نگرو، نائورو، نیوزلند، نیکاراگوئه، پالائو، پاناما، پاراگوئه، پرو، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت، ساموآ، صربستان، سیشل، سنگاپور، جزایر سلیمان، کره جنوبی، تایوان، تیمور شرقی، تونگا، ترینیداد و توباگو، توووالو، اوکراین، امارات متحده عربی، ایالات متحده آمریکا، اروگوئه، وانواتو و ونزوئلا.
Schengen Visa 04

سیستم اطلاعاتی ویزا (VIS)

سیستم اطلاعاتی ویزای اتحادیه اروپا پایگاه داده ای شامل اطلاعات داده های قابل سنجش توسط کامپیوتر است، اطلاعاتی مانند: تشخیص چهره، اثر انگشت، و الگوی عنبیه دارنده ویزا و اطلاعات مربوط به فرم درخواست ویزا متقاضیان اخذ ویزای شینگن. این سیستم در سال 2004 تأسیس و از سال 2011 فعالیت خود را با کشورهای شمال آفریقا آغاز کرد.
Schengen Visa 13

انواع ویزای شینگن:

  1. ویزای نوع A ، ویزای ترانزیت فرودگاهی شینگن: با داشتن این ویزا فقط می توانید در یکی از کشورهای حوزه شینگن پرواز خود را عوض کرده و به کشوری خارج از این محدوده سفر کنید. بنابراین با این ویزا شما اجازه ی خروج از فرودگاه را ندارید. برای دریافت این ویزا حداقل 15 روز قبل از پرواز از سفارتخانه ی کشوری که در فرودگاه آن توقف دارید وقت بگیرید. صدور این ویزا حدود دو هفته زمان می برد و اعتبار آن 24 ساعت است. معمولا اخذ ویزای ترانزیت راحت تر از ویزای توریستی می باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ترانزیت: فرم درخواست ویزا، دو قطعه عکس جدید رنگی، شناسنامه ایرانی، پاسپورت، بلیط هواپیمای رفت و برگشت به مقصد اصلی، همراه با تاریخ دقیق پرواز و توقف، ویزای کشور مقصد، بیمه مسافرتی، و 60 یورو پول نقد.

  1. ویزای نوع B ، ویزای عبور یا ترانزیتی: با داشتن این ویزا شما می توانید از فرودگاه خارج شوید، اما باید از طریق زمینی از محدوده شینگن سفر کنید. اعتبار این ویزا پنج روز است و برای اخذ آن به مدارکی مشابه مدارک لازم برای اخذ ویزای نوع A نیاز دارید.
  2. ویزای نوع C ، ویزای توریستی: این ویزا به شما اجازه ی اقامت کوتاه مدت در محدوده شینگن را می دهد و شما می توانید در یک مدت شش ماهه، حداکثر 90 روز در محدوده شینگن اقامت کنید. ویزای توریستی رایج ترین نوع ویزای شینگن است و شامل سه دسته می شود:

ویزای توریستی یک بار ورود (Single Entry) : با داشتن این ویزا شما می توانید تنها یک بار دربازه ی زمانی مشخص به محدوده شینگن سفر کنید. پس از خروج ، حتی اگر از زمان ویزای شما باقی مانده باشد، ویزا باطل خواهد شد.

 ویزای توریستی دو بار ورود (Double Entry) : با این ویزا شما می توانید دوبار در یک بازه ی زمانی مشخص وارد کشور های حوزه شینگن شوید. پس از خروج بار دوم ویزای شما حتی در صورت داشتن اعتبار، باطل خواهد شد.

ویزای توریستی چند بار ورود (Multiple Entry) : با این ویزا شما می توانید به تعداد نامحدود به کشورهای عضو شینگن وارد شوید، با این شرط که جمع مدت اقامت شما در محدوده شینگن نباید بیشتر از 90 روز در شش ماه باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی شینگن:

        فرم درخواست ویزا، شناسنامه، گذرنامه، سه قطعه عکس، رزرو بلیط پرواز رفت ‌و برگشت، بیمه مسافرتی، رزرو هتل، اسناد مالی و شغلی و دعوتنامه.

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن معمولا بین تمام کشورها مشترک است، اما برخی جزئیات متفاوت هستند. برای مثال: برای ویزای اسپانیا، ترجمه رسمی باید به زبان اسپانیایی ارائه شود. یا برای کشور آلمان، ترجمه رسمی باید با مهر دادگستری ارائه شود، اما فرانسه نیازی به مهر دادگستری ندارد.

  1. ویزای نوع D ، ویزای ملی شینگن: این ویزا برای افرادی است که به دلایل کاری، تحصیلی و یا پزشکی برای مدتی طولانی تر به کشورهای عضو شینگن سفر می کنند یا اقامت دائم دارند. ویزای ملی نیز دو نوع یک بار ورود و چند بار ورود دارد.

ویزای ملی یک‌بار ورود: این ویزا مخصوص کسانی است که باید برای یک مدت مشخص در محدوده شینگن اقامت داشته باشند و بعد از آن به کشور خود بازگردند. در ویزای ملی یک‌بار ورود بعد از اتمام تاریخ اعتبار و یا خروج از محدوده شینگن پیش از اتمام تاریخ اعتبار، ویزا باطل خواهد شد.

ویزای ملی چندبار ورود: این نوع از ویزای ملی شینگن به شما این اجازه را می‌دهد که به تعداد نامحدود به کشورهای عضو شینگن وارد و از آن‌ها خارج شوید و تا تاریخ اعتبار ویزا، در این کشورها اقامت کنید.

دارندگان ویزای نوع D شینگن فقط اجازه اقامت و کار در کشور صادرکننده ویزا را دارند، اما می‌توانند برای سفر آزادانه به هرکدام از کشورهای عضو شینگن وارد شوند.

ویزای LTV ویزای معتبر در مناطق محدود: این ویزا تنها در شرایط خاص و اضطراری صادر می شود و می توانید فقط به یک یا چند منطقه که در زمان اخذ ویزا مشخص شده است سفر کنید. ویزای LTV معمولا به پناهندگانی که بدون مجوز به کشوری در محدوده شینگن سفر کرده اند تعلق می گیرد.
Schengen Visa 01

مراحل دریافت ویزای شینگن چیست؟

  1. گرفتن وقت سفارت: پس از انتخاب مقصد، باید برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. برای ویزای کشورهای نروژ، جمهوری چک، فرانسه، اتریش، هلند، دانمارک، فنلاند، یونان و مجارستان باید به شرکت وی اف اس گلوبال مراجعه کنید. این شرکت تنها واسطه ایی میان شما و سفارتخانه است و هیچ نقشی در قبول و یا رد شدن درخواست ویزای شما ندارد. برای سفر به کشورهای دیگر، باید به صورت اینترنتی، تلفنی و یا اینترنتی از سفارت کشور مورد نظر وقت بگیرید و برای کشور هایی که در ایران سفارتخانه یا کنسولگری ندارند، باید از طریق سفارتخانه ی این کشورها در یکی از کشورهای همسایه اقدام نمایید.
  2. پر کردن فرم درخواست ویزا: این فرم را باید به صورت اینترنتی و یا حضوری از سفارت کشور مورد نظر دریافت نمایید. فرم درخواست ویزای شینگن بین کشورهای مختلف مشترک است، با این حال هر کشور فرم مخصوص خود را ارائه می دهد. هنگام پر کردن فرم اگر سوالی مربوط به شما نیست، محل پاسخ را با No Answer پر کنید و جای آن را خالی نگذارید. در پایان فرم پر شده را به همراه دیگر مدارک خود، روز مصاحبه همراه داشته باشید.
  3. جمع آوری مدارک مورد نیاز: مدارک مورد نیاز ویزای شینگن به صورت کلی برای تمام کشور ها مشترک است و تفاوت تنها در جزئیات می باشد. باید تمام مدارک را در روز مصاحبه به سفارت یا شرکت وی اف اس گلوبال ارائه دهید.
  4. شرکت در مصاحبه سفارت: شما باید در روز تعیین شده به همراه مدارکی که جمع آوری کرده اید به سفارت کشور مورد نظر مراجعه کنید. تحویل مدارک و مصاحبه حدود 10 الی 15 دقیقه زمان می برد. هدف از این مصاحبه قانع کردن سفارت برای بازگشت شما به کشورتان است. سوالاتی که از اشخاص پرسیده می شود متفاوت اند و بیشتر درباره ی مدارک و یا انگیزه ی سفر، وضعیت خانوادگی، شغل و... هستند . کشورهایی که ویزای آنها از طریق وی اف اس گلوبال پیگیری می شوند، مصاحبه ندارند و صدور ویزا تنها از طریق مدارک ارائه شده انجام می شود. تنها در موارد خاص که سفارت خانه به توضیح بیشتر نیاز داشته باشد، با شما تماس خواهند گرفت.
  5. پرداخت هزینه ویزای شینگن: هزینه ی ویزای شینگن برای افراد 12 سال 60 یورو، افراد زیر 12 سال 35 یورو، و افراد زیر 6 سال رایگان می باشد، و به صورت نقدی و یورو در سفارت دریافت می شود. به یاد داشته باشید که در سفارتخانه حتما پول خرد همراه داشته باشید.
  6. انتظار برای دریافت پاسخ ویزا: برای بررسی مدارک و صدور ویزای شینگن معمولا دو تا سه هفته زمان لازم است. در صورت نقص مدارک و نیاز به تکمیل آنها زمان بیشتری نیاز است. اما معمولا حداکثر تا شش هفته پاسخ ویزای شما آماده خواهد شد.
    Schengen Visa 11

دلایلی که احتمال مخالفت با ویزای شینگن را بالا می برند:

  • مدارک جعلی
  • داشتن سو سابقه
  • گذرنامه، شناسنامه و مدارک شخصی آسیب دیده
  • مصاحبه و ارائه توضیحات دروغ به افسر ویزای شینگن
  • عدم اثبات توان مالی
  • بیمه نامه نامعتبر
  • رزرو جعلی هتل و یا محل اسکان دعوت کننده ی شما

ویزای جعلی شینگن:

ویزای شینگن قوانین مخصوص به خود را دارد که با کمی تجربه و زیرکی هر فرد می تواند خود و یا به کمک یک کارگزار برای کشور مقصد خود درخواست ویزا کند. برای درخواست اول ویزای خود دقت بسیاری داشته باشید و در طول سفر خود مرتکب خطایی نشوید و بیشتر از موعد مقرر ویزا اقامت نداشته باشید، زیرا در این صورت اگر یک بار از کشور اخراج شده و یا دستگیر شوید، در سوابق شما ثبت شده و دیگر برای شما ویزای شینگن صادر نخواهد شد.

در ایران افراد بسیاری  خود را صادر کننده ویزای شینگن معرفی می کنند. اما در حقیقت هیچ شخصی نمی تواند صادر کننده ویزای شینگن باشد و آن ها هم درخواست کننده و به نوعی تسهیل کننده ویزای شینگن محسوب می شوند.
Schengen Visa 12

توضیحاتی در باره ی مدارک لازم برای دریافت ویزای شینگن:

        مدارکی که سفارتهای کشورهای شینگن درخواست می کنند عموما مشابه هستند. بسته به اینکه قصد سفر توریستی دارید یا دیدار دوستان و فامیل (با دعوتنامه) برخی از مدارک زیر رو نیاز ندارید.

  1. 1. پاسپورت: چه برای درخواست ویزای شینگن و چه ویزای کشورهای دیگر پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی و تا سه ماه پس از پایان سفر هم اعتبار داشته باشد. کپی صفحه اول و صفحاتی که ویزا دارند را نیز همراه داشته باشید. در صورت داشتن پاسپورت قدیمی که در آن ویزا و مهر ورود خروج وجود دارد، آن را هم همراه خود داشته باشید.
  2. 2. شناسنامه و ترجمه آن به زبان انگلیسی: ترجمه توسط دارالترجمه رسمی کافی است، برخی از کشورهای شینگن برای درخواست ویزای شینگن نیازی به ارائه مدارک با مهر دادگستری ندارند، اما برای بعضی از کشور ها ترجمه ها باید با مهر دادگستری ارائه شوند.
  3. 3. یک قطعه عکس رنگی جدید ۳.۵ × 4.5: برای درخواست ویزای شینگن عکس متقاضی باید بدون روتوش باشد. این موضوع بسیار مهم است. افراد زیادی بدلیل شباهت عکسشان با عکس پاسپورت یا روتوش داشتن، مورد تایید سفارت قرار نگرفته و باید مجددا عکس بگیرند. و یا حتی در مواردی در فرودگاه عکسهای روتوش شده باعث ریجکتی افراد شده اند.
  4. 4. رزرو بلیط رفت و برگشت: این رزرو را می توانید به صورت رایگان بگیرید و هیچ لزومی ندارد که بلیط نهاییتان پس از گرفتن ویزا همان باشد. البته در برخی کشورها ارائه رزرو قطعی جهت دریافت ویزای شینگن الزامی است.
  5. 5. دعوتنامه رسمی: دوست یا فامیل یا اعضای خانواده شما در کشورهای حوزه شینگن می توانند برای شما دعوتنامه ارسال کنند. کپی یا اسکن این دعوتنامه برای سفارت قابل قبول است و نیازی به ارسال اصل آن نیست. به همراه این دعوتنامه کپی پاسپورت شخص دعوت کننده (و در صورت ایرانی بودن پاسپورت و کپی ویزای طولانی مدت شخص) نیز باید به سفارت ارائه داده شود. اگر شخص دعوت کننده هزینه های شما در طول سفر را متقبل شود باید کپی سه فیش آخر حقوقی خود را ارائه دهد. اگر قادر به گرفتن دعوتنامه معتبر برای درخواست ویزای شینگن نیستید ما می توانیم در این مورد به شما کمک کنیم. داشتن دعوتنامه به هیچ وجه اجباری نیست اما شانس گرفتن ویزای شینگن را بسیار افزایش خواهد داد.
  6. 6. رزرو هتل برای تمامی مدت اقامت: رزرو را شخص متقاضی خود می تواند از سایتهای مختلفی مانند بوکینگ انجام دهد البته باید توجه داشت که زمان بندی درستی برای رزرو هتل داشته باشید. اگر دعوتنامه از دوستان و فامیل دارید که محل اسکان شما را می توانند تامین کنند، نیازی به رزرو هتل ندارید.
  7. 7. مدرک شغلی: گواهی اشتغال به کار از شرکتی که در آن فعالیت دارید یا مدارک شرکتی که صاحبش هستید، گواهی اشتغال به تحصیل، جواز کسب، سوابق بیمه ماه های اخیر و هر مدرکی که نشان دهنده ی آن است که شما در ایران به کاری مشغول هستید. داشتن کار و مدارک شغلی معتبر می تواند اثبات کننده ی این باشد که شخص متقاضی ویزای شینگن قصد بازگشت به کشور خود را خواهد داشت. حتی متقاضیانی که شغل آزاد دارند بهتر است مدارک شغلی از خود ارائه دهند و یا حداقل از معاملات خود مدارکی برای ارائه به سفارت داشته باشند.
  8. 8. مدرک مالی: گواهی تمکن مالی و گردش حساب شش ماه آخر حسابتان که همه بانک ها به زبان انگلیسی این دو مدرک را ارائه می دهند ( البته موردی که برای آفیسرهای ویزای شینگن اهمیت دارد این است که ثابت شود این پول متعلق به شماست پس حداقل باید در حساب شما 3 ماه این مبلغ مانده باشد)
  9. 9. سند ملکی: سند ملکی و ترجمه ی آن می تواند نشان دهنده ی این موضوع باشد که شما قصد بازگشت به ایران را دارید. در صورت نداشتن اصلا نگران نباشید الزامی به ارائه مدارک ملکی نیست. در برخی موارد مشاهده شده است که عنوان می کنند سفارت ها سند را گرو می گیرند برای بازگشت شما! خیر سفارت هیچگونه ضمانت بازگشتی دریافت نمی کند پس از سپردن اسناد ملکی خود به افراد سودجو جدا خود داری نمایید.
  10. 10. گواهی مرخصی: داشتن گواهی مرخصی از شرکت و سه فیش آخر حقوقی خودتان اجباری نیست اما در صورت داشتن به سفارت ارائه دهید.
  11. 11. برنامه سفر: یک برنامه سفر مخصوصا اگر قصد سفر توریستی و بدون دعوتنامه دارید به سفارت ارائه کنید. باید توجه داشته باشید که این برنامه سفر با رزرو هتل همخوانی داشته باشد. برنامه سفر دقیق و حساب شده بسیار می تواند به قانع کردن آفیسر برای اینکه شما واقعا توریست هستید کمک کند. اگر قادر به انجام این امر برای دریافت ویزای شینگن نیستید، ما با شما در این امر مهم برای افزایش شانس ویزای شینگن همراه خواهیم بود.
  12. بیمه مسافرتی: داشتن بیمه ای که هزینه های درمانی و حادثه را در طول سفر پوشش دهد اجباریست. حداقل تعهدات این بیمه باید ۳۰ هزار یورو باشد. هزینه این بیمه برای یک سفر ۳۰ روزه از ۴۰ تا ۱۰۰ هزار تومان و بسته به شرکت بیمه گزار متفاوت است. توجه داشته باشید بیمه ای دریافت کنید که در صورت نگرفتن ویزا بتوانید کنسلش کنید.
    Schengen Visa 10

چند توصیه مهم برای ویزای شینگن

  1. 1. سعی کنید ورودتان از همان کشوری باشد که درخواست ویزا داده اید مثلا اگر ویزای سوئد دارید از کشور آلمان وارد شینگن نشوید. اگر از کشور دیگری وارد شینگن شوید و با ورودتان موافقت کنند دفعه بعد که برای ویزا اقدام کنید احتمالا سختگیری بیشتری نسبت به شما دارند.
  2. 2. اگر اولین بار است که قصد گرفتن ویزای شینگن را دارید درخواست ویزای طولانی و مولتیپل ندید.
  3. 3. در بسیاری از سفارت ها برای درخواست ویزای شینگن قطعی کردن رزرو هتل و پرواز الزامی نیست.

4 . سفارت هیچ پول و سندی به عنوان ضمانت برگشت از شما دریافت نخواهد کرد. اگر از طریق کارگزار اقدام کنید ممکن است از شما بخواهد پولی به عنوان ضمانت برگشت بگذارید.  این پول اطمینان از برگشت شماست تا اعتبار کارگزاری که شما را به سفارت معرفی کرده است خدشه دار نشود.

  1. 5. با داشتن ویزای شینگن به اکثر کشور ها و مکانهای دیدنی حوزه شینگن می توانید سفر کنید اما برای بازدید از برخی مکان ها باید ویزای مولتیپل داشته باشید، مانند تعدادی جزیره در دریای کارائیب کشور هلند که تنها با ویزای شینگن مولتیپل اجازه ورود به آنها را دارید.

در آخر اینکه تصمیم گیرنده برای دادن ویزای شینگن شخص هست ( افسر ویزا ) نه ماشین یا روبات، بنابراین، این احتمال وجود دارد که دو نفر مدارک شبیه به هم ارائه بدهند ولی جواب های متفاوتی بگیرند. در صورت ریجکت شدن نگران نباشید، مشکلات درخواست قبلی خود را  برطرف کرده و مجددا درخواست کنید.