left

ویزا کانادا

yd Tg

ویزا کانادا

در یک تقسیم بندی کلی ویزای کانادا به دو دسته ی ویزای اقامت موقت کانادا و ویزای اقامت دائم کانادا تقسیم می شود.

s21

ویزای اقامت موقت:

با داشتن این نوع ویزا شما می توانید برای مدت زمان معینی که کنسولگری کانادا برای شما معین می کند، در کانادا اقامت داشته باشید. مدت اعتبار ویزای اقامت موقت کانادا معمولا 6 ماه است و می تواند یک بار ورود یا چند بار ورود باشد. با داشتن ویزای یک بار ورود شما می توانید تنها یک بار وارد کشور کانادا شده و برای 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشید و سپس به کشور خود بازگردید. ویزای چند بار ورود به شما اجازه می دهد تا زمانی که ویزایتان اعتبار داشته باشد، چندین بار وارد کشور کانادا شده و به صورت موقت در این کشور اقامت کنید. در ادامه با انواع مختلف ویزای اقامت موقت کانادا آشنا خواهید شد:

  • ویزای توریستی کانادا: با این ویزا می توانید برای اهداف گردشگری وارد کشور کانادا شوید.
  • سوپر ویزا: این نوع ویزا به والدین و پدربزرگ و مادربزرگ شهروندان کانادایی و یا افرادی که اقامت دائم کانادا را دریافت کرده اند اجازه می دهد تا بچه ها یا نوه های خود را برای مدت طولانی ببینند.
  • ویزای کاری: به افرادی که در کشور کانادا به آنها کار پیشنهاد شده است و می خواهند 6 ماه در این کشور کار کنند، ویزای موقت کارگران خارجی اعطا می شود. برای دریافت این ویزا، باید پیشنهاد کار از یک کارفرما در کشور کانادا و همچنین صلاحیت دریافت ویزای موقت ارائه دهید.
  • ویزای اقامت موقت کانادا: افرادی که نیاز دارند تا برای اهداف مختلف به کشور کانادا بروند، این مجوز را دریافت می کنند. این مجوز تنها برای مدت زمانی معتبر است که شخص نیاز دارد در کانادا باشد. (برای مثال برای دو هفته تا کار خاصی را انجام دهد.)
  • ویزای کار در تعطیلات کانادا: این ویزا به جوانان از 30 کشور مختلف دنیا اعطا می شود که از طریق آن افراد می توانند وارد کانادا شده و کار کنند. انتخاب شدن برای دریافت این ویزا به صورت تصادفی است، به این معنا که متقاضیان پس از ارائه درخواست خود باید منتظر بمانند تا به صورت تصادفی برای شروع کار در کانادا پذیرفته شوند.
  • ویزای دیپلماتیک یا سیاسی: این نوع ویزا به افراد سیاسی و یا اداری کشورهای خارجی این امکان را می دهد تا برای اهداف رسمی خود وارد کشور کانادا شوند.
  • ویزای محرمانه: این ویزا به افرادی داده می شود که از لحاظ موقعیت و رتبه، از افراد مهم در نظر گرفته می شوند، اما صلاحیت ویزای دیپلماتیک یا رسمی را ندارند. برای مثال این ویزا به افرادی داده می شوند که مأموریت های تجاری دارند یا افراد دیپلماتی که با هدف گردشگری وارد کانادا شده اند.
  • ویزای تسهیلات: به شهروندان دو تابعیتی کانادا که پاسپورت کانادایی ندارند اما پاسپورت یک کشور دیگر را دارند، به دلیل سخت بودن فرآیند دریافت پاسپورت کانادایی، ویزای تسهیلات اعطا می شود.
  • ویزای کسب و کار یا نمایندگی: این ویزا به افرادی که با اهداف تجاری به عنوان افراد یا گروه های تجاری وارد خاک کانادا می شوند، اعطا می شود.
  • ویزا برای افرادی که با هدف تولد فرزند وارد کانادا می شوند: این نوع ویزا به افرادی اعطا می شود که تمام معیارها برای اقامت موقت در کانادا را داشته باشند یا افراد حامله که می خواهند فرزند خود را در این کشور به دنیا بیاورند اعطا می شود. تولد نوزاد در کانادا باعث می شود نوزاد شهروندی این کشور را دریافت کند.
  • ویزا برای افرادی که می خواهند اعضای بدن خود را اهدا کنند: افرادی که قصد دارند با هدف اهدای عضو به شهروند کانادایی و یا افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند، می خواهند به کانادا سفر کنند باید برای این ویزا اقدام کنند.
  • ویزای تحصیلی: اگر از طرف یکی از دانشگاه های کانادا برای تمکیل تحصیلات خود پذیرفته شوید، این ویزا به شما اعطا می شود. برای تحصیل کمتر از 6 ماه در کانادا، می توانید یک ویزای عمومی دریافت کنید، اما برای تحصیل بیش از 6 ماه به ویزای تحصیلی نیاز دارید.
    Know the right Canadian Visa for study work visit or PR

ویزای اقامت دائم کانادا:

  • ویزای کانادا برای افرادی که قصد ثبت شرکت در کانادا را دارند: اگر در کار خاصی ازجمله کارهای ورزشی، فرهنگی یا کشاورزی مهارت دارید و مایل هستید کسب و کار خود را در کشور کانادا راه اندازی کنید، به این ویزا نیاز دارید. شما باید نحوه سرمایه گذاری خود در کار خاص و یا در حوزه های مختلف را اثبات کنید.
  • ویزای سرمایه گذاری: افرادی که قصد سرمایه گذاری در کانادا را دارند و دارایی خالص آن ها حداقل 800 هزار دلار است می توانند برای این ویزا اقدام کنند. آن ها باید حدقل 400 هزار دلار در این کشور سرمایه گذاری کنند و دولت در مدت پنج سال این سرمایه را بدون هیچ بهره ایی به آن ها باز می گرداند.
    Depositphotos 7676295 s

دلایل ریجکت ویزای کانادا و نحوه اعتراض به رد شدن ویزا

              رد شدن درخواست ویزا ی کانادا یا ریجکت ویزا، می تواند کابوس هر فردی باشد که برای آینده خود برنامه ریزی کرده است. این موضوع زمانی ناراحت کننده تر خواهد شد که فرد متقاضی برای درخواست خود از نظر مالی، زمان و انرژی هزینه های بسیاری را متحمل شده باشد. دلیل ریجکت شدن ویزای کانادا چیست؟ آیا راهی برای اعتراض به رد این درخواست وجود دارد؟ در این مقاله تلاش می کنیم علاوه بر ارائه پاسخ مناسب برای این پرسش ها، راهکارهایی برای پیشگیری از بروز مشکلات این چنینی ارائه دهیم.

دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا:

              به طور کلی چند عامل کلیشه ایی که در واقع موجب تردید افسر مهاجرت درباره ی انگیزه سفر شما به کانادا و یا بازگشتتان پس از پایان مهلت ویزا می شوند، دلیل ریجکت شدن درخواست ویزای شما هستند. مهم ترین این عوامل عبارتند از:

  • تردید آفیسر سفارت درخصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدا پس از پایان مهلت ویزا
  • تردید درباره ی انگیزه و دلایل سفر به کانادا
  • ضعیف بودن سابقه سفرهای خارجی ( به ویژه سفر به کشورهای حوزه شینگن)
  • کافی نبودن مدارک مالی و دارایی های متقاضی در کشور مبدا
  • پیوند های خانوادگی ضعیف متقاضی در کشور مبدا

              تردید در هر یک از موارد بالا در کنار عواملی همچون وضعیف اقامت در کشور مبدا، طول مدت اقامت در کانادا، وضعیت شغلی متقاضی در کشور محل اقامت و هرگونه سوء پیشینه در کانادا همگی از عواملی هستند که به راحتی موجب ریجکت ویزای کانادا خواهند شد.

اعتراض به ریجکت ویزای کانادا:

       گام نخست در اعتراض به ریجکت شدن ویزای کانادا، بررسی دلیل و یا دلایل رد شدن درخواست شما است که در قالب نامه ایی رسمی موسوم به نامه ریجکتی به اطلاع شما خواهد رسید.  سپس شما می توانید با ارسال نامه ایی فنی و رسمی نسبت به بازنگری مجدد پرونده و در نهایت پذیرش درخواست خود اقدام کنید. این اعتراض از نظر فرم و محتوا ضوابط خاصی دارد که باید حتما رعایت شوند، در غیر این صورت سفارت کانادا به اعتراض شما رسیدگی نخواهد کرد.

زمان اقدام مجدد پس از ریجکت شدن ویزای کانادا:

       شما می توانید روز بعد از دریافت نامه ریجکتی بار دیگر برای ویزای کانادا اقدام نمایید. در واقع هیچ محدودیت زمانی برای ایم موضوع وجود ندارد. اما نکته ی مهم اینجاست که هر متقاضی ابتدا نواقص و ابهامات مربوط به پرونده خود را برطرف کرده و دوباره برای ویزای کانادا اقدام نماید.

چند نکته درباره ی درخواست مجدد پس از ریجکت شدن ویزای کانادا:

  • هیچ محدودیت زمانی برای درخواست مجدد وجود ندارد و می توان بلافاصله اقدام کرد.
  • در صورت ارسال نامه اعتراض، بهتر است تا روشن شدن پاسخ از سوی سفارت کانادا برای درخواست مجدد صبر کنید.
  • برای درخواست مجدد، متقاضی می بایست بار دیگر برای انگشت نگاری سفارت کانادا اقدام کند و بیومتریک پیشین اعتبار نخواهد داشت.
  • تمامی هزینه های مربوط به ثبت نام آنلاین و یا بیومتریک سفارت کانادا باید مجددا پرداخت شود.